Vælg en side

FAQ

1/ Hvilke typer huse arbejder du med?

Jeg arbejder mest med større og eksklusive huse eller lejligheder, da det er dem, mine kunder går efter.
Som oftest koster de huse, jeg udlejer, 3.000 – 15.000 kr. pr. dag i højsæsonen.

2/ Hvor skal mit hus ligge, for at du vil leje det ud for  mig?

De huse, jeg udlejer nu, ligger i Spanien på Costa Del Sol eller Mallorca samt i Nice-området i Frankrig. Det er her jeg primært opererer men ring eller skriv, hvis du har et hus et andet sted, og så kigger jeg på det.

3/ Hvad koster din service?

Min service koster 13% af lejeprisen – uden andre gebyrer. Og jeg er derfor 100% afhængig af, at jeg kan leje dit hus ud. Det sikrer dig, at jeg altid gør mit bedste, så du kan få det maksimale udbytte.

4/ Kan vi også selv leje det ud?

Det er altid bedst, hvis jeg står for det hele, da det sikrer, at der ikke kommer dobbeltbookinger og andet rod.
Men hvis I selv vil stå for noget af det, kan det som oftest lade sig gøre, men min erfaring er, at det bedre kan betale sig for jer, hvis det er mig, der står for alt.

5/ Kan vi selv bruge huset, når vi vil?

Ja naturligvis. Men det er en god ide at “låse” de uger, I gerne vil bruge, så jeg kan fokusere 100% på at få de andre uger lejet ud hurtigt. Men det er jer, der bestemmer.

6/ Kan du også udleje huset om vinteren?

Der er ingen tvivl om, at det er nemmest at udleje boliger om sommeren, men jeg har gjort meget ud af at skabe et netværk, som også lejer huse i ydersæsonerne. Det kan være virksomheder, der skal holde workshops, golfture, tv-stationer til optagelser eller photo shoots eller bare kunder, der vil spare lidt penge og derfor holder deres ferie uden for sæson.

7/ Hvad med rengøring af mit hus eller lejlighed?

Hvis I allerede har en god rengøringshjælp eller hushjælp tilknyttet, så skal I selvfølgelig beholde vedkommende – jeg vil overtage kommunikationen og koordinere rengøring og klargøring. Jeg kan også være behjælpelig med at finde en god rengøringshjælp til dit hus.

8/ Hvem står for indtjekning og afrejse?

Her findes forskellige muligheder. Hvis du har maid/hushjælp, vil det være oplagt at vedkommende tager imod gæsterne. Alternativt kan der nemt laves et ”self-service”-system med en nøgleboks eller andet. Det kunne også være en løsning med både rengøring og check in-service. Jeg vejleder gerne til den bedste løsning.

9/ Hvad gør jeg, hvis gæsterne klager over noget?

Jeg står for alt kommunikation med gæsten, hvis der er noget, de er utilfredse med. Herefter må vi sammen finde en løsning, så vi fremadrettet kun får glade gæster.

10/ Hvad gør jeg, hvis gæsten øderlægger noget i huset?

Jeg indkræver altid et depositum fra gæsterne, når de booker. Dette depositum betales først retur, når huset/lejligheden er blevet gennemgået, efter gæsterne er flyttet. Jeg oplever meget sjældent at have problemer – gæsterne ved, at de skal passe på husene, som var det deres egne.

11/ Jeg vil gerne have, at du udlejer mit hus – hvordan kommer vi i gang med det?

Skriv eller ring til mig, så kan vi tale lidt om, hvilket slags hus/lejlighed du gerne vil udleje, priser osv. Og så skal jeg bruge nogle lækre billeder. Billeder er det, der sælger bedst. Ofte vil jeg også meget gerne komme og se huset samt møde evt. rengøringspersonale, hvis der allerede er nogen tilknyttet.